Connect with us

Hi, what are you looking for?

epa04453083 Filipino boxing icon Manny Pacquiao (L) in action during his first game at the Philippine Basketball Association held at the Philippine Arena, Bulacan province, north of Manila, the Philippines, 19 October 2014. Boxing icon Manny Pacquiao, took time off from boxing training to shoot some hoops as the playing coach of a Philippine basketball team. The welterweight champion made his basketball debut early this month, scoring a single point in his first game. Boxing coach Freddie Roach allowed Pacquiao to play a few minutes every game as a break from his preparations for a November bout with US boxer Chris Algieri. EPA/DENNIS M. SABANGAN

Heimurinn

Atvinnukörfuboltamaðurinn Manny Pacquiao

Flestir þekkja Manny Pacquiao úr boxinu en færri vita að hann var atvinnumaður í körfubolta.

Ekki margir vita að boxarinn Manny Pacquiao var atvinnumaður í körfubolta þar til á þessu ári með Kia Picanto í filippísku PBA deildinni, þeirri sömu og Kristófer Acox spilaði í í haust. Það hjálpaði vissulega til að Manny þjálfaði liðið.

Hann spilaði 10 leiki á árunum 2014 til 2017 og skoraði samtals 13 stig, eða 1,3 stig að meðaltali í leik.

Og yfir í allt annað