Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

NY Knicks sápuóperan: Þáttur #2452

Ég hélt að þessi sápuópera færi að renna sitt skeið með brottrekstri Isiah Thomas og innkomu D’Antoni til liðsins. Og einmitt þegar maður hugsaði „Nú vantar bara að Starbury fari og þá er þessu lokið, þá getum við farið að einbeita okkur að körfubolta“ þá kemur nýjasta sprengjan í þessum endalausa sirkus.

Knicks center Eddy Curry was slapped with a shocking sex-harassment suit Monday by his former driver, who claims the 6-foot-11 hoopster tried to solicit gay sex from him.

The stunning court papers claim Curry, a married father of three, repeatedly approached chauffeur David Kuchinsky „in the nude,“ allegedly telling him, „Look at me, Dave, look“ and „Come and touch it, Dave.“

Curry also made Kuchinsky perform „humiliating tasks outside the scope of his employment, such as cleaning up and removing dirty towels [Curry had ejaculated into] so that his wife would not see them,“ the Manhattan federal court suit says.

Kuchinsky, who is straight and Jewish, also alleges racial discrimination, saying that Curry hurled slurs at him including „f—ing Jew,“ „cracker,“ „white slave,“ „white devil“ and „grandmaster of the KKK.“

And in a disturbing episode reminiscent of some of the evidence in the manslaughter case against former Nets star Jayson Williams, Kuchinsky further claims in his suit that Curry pointed a „fully loaded“ gun at him on at least two separate occasions to keep him from complaining about his treatment.

„Look, I have one in the chamber,“ Curry allegedly said.

Reyndar má segja það Eddy til varnar að miðað við hvernig hann forðast alla líkamlega snertingu við aðra karlmenn þegar hann spilar vörn, þá er ólíklegt að það sé einhver sannleikur í þessu.

Og yfir í allt annað

NBA

Klassísk viðureign frá því þegar Knicks og Magic  mættust í febrúar 1994. Shaq hlóð í 22 stig, 13 fráköst og 5 varin skot á...

NBA

Á tíunda áratug síðustu aldar hefðu fæstir NBA leikmenn reynt að stofna til slagsmála við Anthony Mason. Manute Bol var ekki einn af þeim.

NBA

Knicks fóru inn í NBA draftið með þær vonir um að velja fyrstir.